er investering

I priset av alla fotograferingar ingår:
-Genomgång/planering av fotograferingen
-Förberedelser och fotografering, Lån av rekvisita
-Bildgenomgång bildurval
-Personlig bildvisning-det ingår inga bilder utan dessa beställs separat vid bildvisningen.
-Webgalleri i 3 månader för efterbeställningar

Barn/Porträttfotografering i studio 895:- Tiden för fotografering är upp till 1 timme. Vi fotograferar barn individuellt samt om önskemål finns även syskon, familj och förälder enskilt med barn. Med dessa bilder som utgångspunkt kan man göra fantastiska kollage på vägg eller i album. Fotograferingen sker i studion eller utomhus i den vackra naturen. Ett av mina favoritställen är bl.a Tranemo hembygdspark.

Smash-the-cake 1200 kr 1,5 timme, tårta och rekvisita ingår. För de 1-åringar som gillar tårta kan jag erbjuda Smash-the-cake fotografering. Först börjar vi med en vanlig ettårsfotografering och sedan tar vi fram tårta och rekvisita och barnet får kladda loss hur mycket det vill.

Gravidfotografering: 895 :- Tiden för fotografering är upp till 1 timme och vi tar bilder både med och utan kläder om så önskas. Ta med partnern och vi skapar bilder som visar er kärlek och förväntningar till det väntande barnet. Jag har några vackra klänningar och tyger till utlåning. Du köper bara de bilder du själv väljer ut under bildvisningen.
Den bästa tid att fotografera magen rekommenderar jag någon gång under åttonde månaden.

Nyföddfotografering 2500kr - En nyföddfotografering kan ta mellan 2-4 timmar. För bästa bilder rekommenderar jag att barnet fotograferas när det är 4-14 dagar gammalt. Då sover barnet fortfarande mycket och är ihopkrupen, samt har inte fått fallreflexen än. Jag kan erbjuda olika bakgrunder, rekvisita att placera bebisen i, dekorationer som hårband och wraps. Fokus ligger mest på barnet att det skall ha en lugn och varmt miljö. Familj och syskon är välkomna i början för några bilder och sedan önskar vi det lugnt och skönt resten av sessionen för bästa resultat. Allra bäst är att komma med barnet lite hungrigt och börja med att amma på plats i studion.


Boudoirfotografering i studio: 995:- Boudoirfoton är en perfekt present att ge både sig själv och den man tycker om! Det är inte helt ovanligt att en brud ger boudoirfoton som morgongåva till sin man vid bröllopet. Mina kunder har olika motiv för att vilja boka en boudoirfotografering, men en sak de alla har gemensamt är att de vill ha vackra, sensuella bilder för att markera en stor och viktig händelse i livet.

Bilderna är vackra och smakfulla bilder och kan vara foton av dig i fina underkläder med eller utan olika accessoarer. Det kan vara pärlhalsband, en klassisk vit herrskjorta, nattlinne, en boa, din blivande mans fluga eller något helt annat. Här kan vi vara precis hur kreativa som helst! Varje boudoirfotografering är unik! Platsen är olika, rekvisitan är olika och personerna är olika.

Boudoirfotografering på annan plats: 1295:- ev. hyra av hotellrum el. lokal kan tillkomma.

CV/profilbilder 895;-
Ungefär 30 minuter tar fotograferingen och du får bilderna uppladdade på ett webgalleri där du själv väljer ut de bilder som önskas. Fotograferingen kan ske i studio eller utomhus.

Försäkringsfotografering - Ärrfotografering 950:-
Vi tar de bilder som du behöver och levererar till dig samt direkt till ditt försäkringsbolaget. Flerårig erfarenhet!

Reseersättning 40:-/mil (ingen reseersättning inom centrala Tranemo)

Helgtillägg
Fotografering eller bildvisning som sker en helg tillkommer extra kostnad 500 kr.


Bröllopsfotografering

Bröllopsfotografering Rubin 4900:-
1 timmes porträttfotografering inkl. ett Classic bröllopsalbum

Bröllopsfotografering Safir 12 000:-
Priset inkluderar fotografering och en lyxig coffetablebook 28x28 cm med 15 uppslag.

Bröllopsfotografering Diamant 29 000:-
Priset inkluderar 12 tim fotografering och en lyxig coffetablebook 28x28 med 20 uppslag.

Reseersättning 40:-/mil (ingen reseersättning inom centrala Tranemo)

För andra priser maila mig för offert.