Ert bröllop, era förväntningar!

 Det är antagligen den viktigaste dagen i ditt liv.
Den dagen när ingenting får gå fel (vilket det alldeles säkert kommer göra), en dag du kommer minnas i resten av ditt liv (antagligen just på grund av ett oväntat missöde – som ni sedan skrattar åt i många år).
Du kommer ha många bilder på näthinnan från den här dagen. Men de viktigaste bilderna är ändå bröllopsfotografierna.
För mig är det viktigt att ni får just den bröllopsfotografering som passar er. Inte den som passar din mamma, hans pappa eller kusinen från Trelleborg. Då är det bra att det finns något för alla personligheter, smaker och plånböcker.
För att vi i lugn och ro ska kunna diskutera just era önskemål vill jag gärna boka ett möte i god tid innanden stora dagen. Det bidrar till att ni får en så kul och avslappnad fotografering som möjligt (jag vet, man är inte avslappnad på sin bröllopsdag, men när vi har förtroende för varandra kommer ni att kunna slappna av lite meri alla fall). För det är just då som de bästa bilderna uppstår! Och mitt löfte till er är att göra mitt bästa för att ni ska få en oförglömlig dag med många minnen att njuta av i flera år efteråt.

Ta kontakt så berättar jag mera om mina bröllopspaket! För mig är det viktigt att ni ska få den bröllopsfotografering som passar just er.
Det finns något för alla personligheter, smaker och plånböcker.

Mitt mål är att alla mina brudpar ska få en så kul och avslappnad fotografering som möjligt.
För det är just då som de bästa bilderna uppstår! jag vill gärna boka in ett möte med er innan dagen D så vi i lugn och ro kan diskutera detaljer och vilken typ av bilder ni vill ha.
Jag lovar att göra mitt bästa för att ni ska få en oförglömlig dag och många minnen att njuta av i flera år efteråt!